برگزیده ها
1398/11/14 دوشنبه
دعوت رییس دانشگاه پیام نور مرکز سبزوار برای حضور پرشور دانشگاهیان در راه پیمایی 22 بهمن

پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357، یکی از موفق‌ترین الگوهای انقلابی عصر حاضر و تجربه جهان اسلام است که به رهبری فقیه ظلم‌ستیز، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) زمینه سقوط سلطنت پهلوی را فراهم کرد و با جاری نمودن نظام اسلامی، دست زورگویان و مستکبران را برای همیشه از تاریخ ملت مسلمان ایران کوتاه نمود.

بر ما است که به منظور پاسداشت خون شهدای راه انقلاب اسلامی و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و در گرامیداشت یاد روزهای زیبای پیروزی و درلبیک به دعوت مقام معظمرهبری(مدظله العالی)، در روز بیست و دوم بهمن ماه خیابان های کشور را غرق در عطروحدت کرده و با آرمان های بلند انقلاب اسلامی ایران تجدید میثاقی دوباره نماییم.

اینجانب به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ دانشگاهیان ، از عموم شهرواندان فهیم،به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان دعوت می نمایم تا بار دیگر به منظور نمایش اقتدار و همبستگی ملی ایرانیان و عقیم نمودن دسیسه های بدخواهان ایران و اسلام، در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن حضوری شایسته و پرشور داشته باشند.

حسن رامشینی

ریاست دانشگاه پیام نور مرکز سبزوار