برگزیده ها
1400/3/25 سه‌شنبه
دستورالعمل برگزاری دوره تابستانی سال تحصیلی 1400-1399

دستورالعمل برگزاری دوره تابستانی سال تحصیلی 1400-1399 مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، به شرح زیر ابلاغ می‌‌شود.
  1. انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 16/04/1400 لغایت 23/04/1400 از طریق سامانه جامع آموزشی گلستان و مطابق برنامه زمان‌بندی شده برای دانشجویان دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد انجام می‌شود.
  2. پذیرش و ثبت نام دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه‌ها تا تاریخ 20/04/1400 در مراکز/ واحدهای مجری امکانپذیر است.
  3. دروس نظری قابل ارائه در این دوره به صورت الکترونیکی و در سطح منطقه (صرفا بر روی سامانه‌های آموزش الکترونیکی مورد تایید منطقه) ارائه می‌شود. ارائه دروس در بسترهای دیگر مجاز نیست. به تشخیص رئیس منطقه، حسب ضرورت، ارائه دروس الکترونیکی به صورت  استانی مجاز است.
  4. ارائه دروس (به استثنای درس حفظ جزء سی قرآن کریم) به شیوه خودخوان مجاز نیست.
  5. دروس دارای نمره میان ترم بوده و تاریخ برگزاری کلاس‌ها از تاریخ 24/04/1400 لغایت 24/05/1400 خواهد بود.

6- دروس قابل ارائه در دوره تابستانی به شرح زیر است:

6-1- دروس نظری نیم سال 6 و بالاتر مقطع کارشناسی پیوسته

6-2- درس حفظ جزء سی قرآن کریم مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد.
این درس به صورت خودخوان ارائه و آزمون آن به صورت متمرکز  توسط مرکز سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.

6-3- کلیه دروس عمومی مقطع کارشناسی.

6-4- دروس تربیت بدنی،  ورزش 1،  دروس تربیت بدنی ویژه و ورزش ویژه برای دانشجویان دارای شرایط خاص مطابق مقررات برای مقطع کارشناسی (در صورت وجود امکانات در مراکز و با رعایت مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا)

6-5- دروس کارآموزی، کارورزی و پروژه مقطع کارشناسی (در صورت وجود امکانات در مراکز و با رعایت مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا)

6-6- دروس دانشپذیری ارائه شده در دفترچه فراگیر نوبت بیست و یکم مقطع کارشناسی ارشد

6-7- دروس جبرانی مقطع کارشناسی ارشد، صرفاً شامل دروسی که در جدول دروس جبرانی در انتهای برنامه ارائه دروس (ترمی) در هر رشته اعلام شده است.

6-8- دروس جایگزین پایان‌نامه، ویژه دانشجویان آموزش محور مقطع کارشناسی ارشد

6-9- تمدید پایان نامه (پایان‌نامه ادامه‌دار)

6-10- انتخاب دروس ارائه شده با کد مشترک و دارای تاریخ امتحان، برای رشته‌هایی که این دروس در نیمسال‌های پایین‌تر آنها قرار دارد بلامانع است.
  1. 7 : دانشجویانی که واجد شرایط معرفی به استاد می‌باشند (به استثناء دروس عملی) می‌توانند دروس مورد نظر را از طریق پیشخوان سامانه جامع گلستان در کلیه مراکز/ واحدها (در قالب تاریخ‌های اعلام شده در تقویم آموزشی) درخواست نمایند..
  2. 8 : دوره تابستاني در مراکز برون مرزی دانشگاه ارائه نمی‌شود.
  3. 9 : سقف تعداد واحد قابل انتخاب برای هر دانشجو (با رعایت حداکثر یک عنوان درس معارف اسلامی) برای دانشجویان مقطع کارشناسی 8  واحد است.
  4. 10 : دانشجویان مقطع کارشناسی که با حداکثر 8 واحد درسی (با رعایت مقررات اخذ حداکثر یک درس معارف اسلامی) دانش‌آموخته می‌شوند، در صورت عدم ارائه دروس در دانشگاه می‌توانند دروس مورد نظر را در سایر دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مهمان اخذ و بگذرانند. لازم است مرکز/واحد ذیربط قبل از موافقت، نسبت به بررسی سرفصل دروس و اطمینان از واحد‌های باقی مانده دقت لازم را به عمل آورد.
  5.
  6. 11: رعایت همه مقررات آموزشی از جمله پیش نیاز دروس الزامی است.
  7. 12: حذف و اضافه دروس در دوره تابستانی امکانپذیر نیست.
  8. 13: کلیه ارزشیابی‌های نظری دوره تابستان از تاریخ 26/05/1400 لغایت 4/06/1400 طبق تقویم امتحانات برگزار می‌شود.
14 :
ارزشیابی دروس نظری مطابق دستورالعمل‌های نیم‌سال دوم 1400-1399 به صورت غیرمتمرکز و غیرحضوری انجام می‌شود.