1402/2/12 سه‌شنبه
پیام ریاست محترم دانشگاه خانم دکتر موحد به مناسبت بزرگداشت مقام شهید مطهری و روز معلم و تقارن این مناسبت با تشییع شهید حمید رضا الداغی

شهید با بذل خون خود درس ایمان، ایثار، آزادگی، جوانمردی، کرامت، و عزت انسانی می دهد .
ضمن بزرگداشت مقام شهید مطهری و روز معلم، از تقارن این مناسبت با تشییع شهید حمید رضا الداغی استفاده می کنیم و ایشان را بعنوان معلمی معرفی می کنیم که با خون خود درس ضرورت پاسداشت کرامت ذاتی و خدادادی انسانی و غیرت دینی را دادند،  بالاخص در ایامی که تمامی هجمه ها و حملات جهانی تجهیز شده اند تا اجتماع انسانی را به سمت کمرنگ کردن ارزش های الهی و ضروری سوق دهند.
شهید والامقام( حمیدرضا الداغی) معلم حقیقی ایمان، ایثار، و غیرت و تکریم مقام انسان! روزتان مبارکباد.

و در ادامه خطاب به شما
اساتید گرانقدر و فرهیخته( اعضای محترم علمی و مدعو دانشگاه) و کارکنان محترم دخیل در پیشبرد امور این مرکز دانشگاهی!

رسالت آموزش، ارتقاء شخصیت و رشد نفوس، رسالتی است بس عظیم که پاسداشت حقیقی این شأن و جایگاه، اختصاص به قادر متعال دارد.
لذا به نوبه خود ، شأن عظیم شما را گرامی و پاس می داریم و ضمن عرض تشکر از زحمات شما و تبریک مناسبت روز ، موفقیت روز افزونتان را در کمال صحت و سلامت از درگاه حق تعالی خواستاریم.