1402/9/17 جمعه
پیام ریاست محترم دانشگاه پیام نور مرکز سبزوار
خانم دکتر صادقی موحد به مناسبت 16 آذر روز دانشجو:

بسمه تعالی ۱۶ آذرماه به مناسبت شهادت سه دانشجوی معترض به دیدار رسمی نیکسون، معاون رئیس جمهور آمریکا با شاه پهلوی، چندی پس از کودتای ننگین آمریکایی ۲۸ مرداد، «روز دانشجو» نام گرفته است. این مهم یاد آور بیداری، بصیرت و حضور دانشجویان عزیز در تمام عرصه های اعتقادی، علمی و سیاسی کشور است. متاسفانه خوی سلطه گری و استکبار مستکبرین عالم استمرار داشته و دانشجوی امروز نیز به وضوح شاهد ظلم و هجمه ددمنشانه آنها علیه جبهه مقاومت و مظلومین مقتدر عالم می باشد و قطعا برائت از ظلم را فریاد می زند و در عمل نیز از روشنگری و هدایت جامعه خود در شناساندن دشمن و خوی استکباری وی، دریغ نمی ورزد. ضمن گرامیداشت روز دانشجو، با نهایت ارادت خدمت شما دانشجویان عزیز، مناسبت امروز را تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت شما عزیزان را در تمام زوایای حیات(گذرگاه موقتی که منتهی می شود به منزلگاه ابدی) دارم. موفق و موید باشید.

ارادتمند و دعاگوی همگی: صادقی موحد