1402/10/14 پنجشنبهپیام ریاست دانشگاه پیام نور مرکز سبزوار خانم دکتر صادقی موحد در خصوص شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی :

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبديلًا.(الأحزاب-آیه ۲۳))

شهادت جمعی از زائران مزار شهید سلیمانی ( الگوی جهانی مبارزه با ظلم و ترور) بیش از پیش خوی ددمنشانه و وحشیگرانه دشمنان قسم خورده جبهه مقاومت را برملا نمود و به وضوح حکایت از استیصال و درماندگی آنها دارد. از آنجائیکه که در هم پیچیدن طومار آنان جز با بیداری جمعی و جهانی امکانپذیر نیست، این جنایت نیز همچون سایر جنایات مستمر آنان در گوشه و کنار دنیا، به بیداری بیش از پیش انسانی در سطح جهان منجر خواهد شد همانگونه که از حماسه الاقصی به بعد شاهد تنفر و انزجار روز افزون جهانی علیه آنان هستیم. بارالها گرامیداشت بصیرت شهدا را در اندیشه و عمل( با تأسی از سیره آنان) به ما ارزانی فرما و مرگ ما را که عاملی طبیعی و گریز ناپذیر بوده و هیچ مفری از آن نداریم، به شهادت ختم کن.